Metoden – Rank & sund!

Historie

At gå rankt og være sund var længe kun ord for schweiziske René-Claudius Schümperli. Han kendte ikke grunden til sin lidelse. Lige som for mange andre menneskers vedkommende, hjalp hverken ortodoks medicin, ej heller osteopati eller nogen andre kendte Atlas-terapier.

I det at tage sig af sin lidelse, og bestræbelser på at hjælpe sig selv, fik han en mistanke om, at næsten alle mennesker har en forkert placeret (forvredet) øverste halshvirvel (kaldt Atlas). Yderligere anvendelse på andre personer, bekræftede den oprindelige mistanke. Mens han led, udviklede René-Claudius Schümperli en metode til at få Atlas på plads i en stabil position: At gøre det, var et gennembrud for Menneskeheden!

I kontrast til det, antager repræsentanter for andre meninger, det kun er en ganske lille forkert position (sub-forvridning) på kun tiendedele af en millimeter. Men det er en kendsgerning, at Atlas i de fleste tilfælde er drejet forkert. Ifølge de forskellige tilnærmelser, er behandlingsmetoderne også fuldstændig forskellige. Andre behandlinger er baseret på den antagelse, at der er en ganske lille forvridning, og derfor kan en korrektion aldrig fuldstændig opnås. Derimod er Schümperlis metode i stand til, på en blid måde, at lade Atlas glide på plads i dens optimale position.

Behandling

Metoden, ifølge René-Claudius Schümperli, betyder at eksisterende spændinger opløses med en specifik massage af de korte nakkemuskler, og ved at gøre det, tillade Atlas at glide tilbage til dens oprindelige position. En efterfølgende overvågning, med yderligere fremme af den selv-helbredende proces, er af afgørende betydning. Når den har nået sin naturlige position, kan den aldrig igen dreje på grund af anatomiske og mekaniske årsager. Behandlingen skal kun foretages én gang, og garanterer, at Atlas forbliver i sin korrekte position. Denne varighed giver chancen for komplet fysisk, åndelig og mental udvikling, og muligheden for at gå og være rank og sund.

Forebyggelse

Eftersom den menneskelige organisme er i stand til at helbrede sig selv, takket være AtlasPROfilax® metoden, er det i særdeleshed et elementært forbyggende middel. Derfor anføres det, at anvende den på børn så tidligt som muligt, for at de kan vokse op sunde og udvikle sig selv på en optimal måde.

Mulige reaktioner

Der kan nu og da være mærkbare reaktioner, som kan opstå direkte efter AtlasPROfilax® behandlingen, eller endog uger senere, som er et signal om fremskridtet i en selv-helbredende proces.
Mulige reaktioner spænder fra træthed, muskelspændinger i nakken, i ryggen og lænden til tidligere oplevede, men ikke regenererede vanskeligheder, som kunne fornemmes midlertidigt og på en neddæmpet måde. Derfor bør man holde øje med sin krop, notere ændringer i ens tilstand, og fremme selv-helbredelsen med konstant massage af ryg og nakke og spabade.

Bemærkning:

AtlasPROfilax® metoden er ingen kompensering for lægehjælp eller diagnosticering. En igangværende behandling hos en læge eller en traditionel helbreder på grund af eksisterende medicinske tilstande, må heller ikke forstyrres, ej heller stoppes, og på samme måde må en fremtidig behandling heller ikke udsættes. AtlasPROfilax® metoden er hverken en diagnostisk metode eller en medicinsk terapi, ingen sygdomme, ingen symptomer på sygdomme, ingen medicinske tilstande og ingen lidelser behandles medicinsk.